svastara
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Godisnji horoskop

Go down

Godisnji horoskop Empty Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 6:32 pm

OvanZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu promene kroz poslovno izražavanje i potrebu da se posvetite novim ciljevima koji treba da unaprede Vaš životni status. Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrednosti predstavljaju osnovni razlog koji će Vas podsticati da tražite nova rešenja. Dinamika dogadjaja ili iznenadne promene uz faktor rizika i ograničenja ne odgovaraju Vašoj analitičkoj prirodi, ali moraćete da se prilagodite na različite uslove. Važno je da usmeravate svoju pažnju na korisne kontakte i da usvajate nove sadržaje, principe ili modele poslovanja. Postoje povoljni aspekti koji omogućavaju napredovanje u drugoj polovini godine za osobe koje se bave edukacijom, naukom, istraživanjem, trgovinom ili medijima. U privatnom životu dogadjaji koji će zaokupiti Vaše interesovanje tiču se uredjenja porodičnih odnosa, obaveza ili prihvatanja nove uloge koju od Vas očekuju bliske osobe. Podrška okoline biće Vam izuzetno značajna, ali ujedno u odredjenim situacijama predstavljaće i Vaš veliki problem.

Ljubav:
Nedostaje Vam dobar uvid u stvari kojima se bavi ljubavni partner, jer svako od Vas je prvenstveno zaokupljen svojim interesnim sferama i planovima. Ipak, Vi umete da uživate u različitim situacijama ma koliko da su one kratkog daha i ljubavna dinamika više pogoduje Vašem temepramentu. Ukoliko ste slobodni, komplimenti koje ćete dobijati od nekog sa strane mogu da Vas navodu i na pogrešna očekivanja. Nažalost, neko ne može da Vam priušti željeni vrhunac u emotivnom ili strasnom kontaktu. Naravno uživajte u situacijama koje će Vas ispunjavati pozitivnim rasploženjem, jer za početak i to je važno kako biste sačuvali jaku volju i želju da pre ili kasnije ostvarite sve ono do čega Vam je stalo. Poznato je da Vi pometate faktore ograničenja i ne odustajete lako od svojih namera, a različiti ljubavni izazovi u tome mogu da Vas dodatno motivišu. Radost srca je impuls koji Vas najjače pokreće na skoro svaki vid dokazivanja i zadovoljstva. Zablistaćete u periodu od oktobra meseca i krajem godine.

Posao i finansije:
Početkom godine nove okolnosti na poslovnoj sceni će delovati motivaciono na Vašu želju za većim dokazivanjem pred saradnicima. Delujete vrlo energično u situacijama kada branite svoje poslovne ciljeve i interese, ali nemate dovoljno koncentracije da se posvetite detaljnoj analizi dogadjaja. Najbolje je da ostanete u poznatim okvirima svog profesinalnog znanja i iskustva. Osobe koje se bave poslovima koji su povezani sa edukacijom, investiranjem, trgovinom, sportom, inostranstvom nalaze se u povlašćenom položaju od aprila meseca. Možete napredovati u nekim započetim poslovima naročito u drugoj polovini godine. Novi oblici udruživanja ili angaživanje na novim poslovima donose veći uspeh od septembra meseca. Važno je da racionalnije koristite svoju energiju i vreme. Ukoliko se planski držite poznatih pravila i izgebavate nepotrebne rizike Vaš napor će biti krunisan dobrom satisfakcijom krajem godine.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete i da upražnjavate redovne zdravstvene kontrole. Moguće se povremene glavobolje, zatim prolazne tegobe sa sistemom za varenje, iritacije želuca, bolovi u stomaku i virusne infekcije. Obratite pažnju na povišenu psihičku razdražljvost i na učestale nervoze. Prijaće Vam zdraviji način ishrane, boravak u prirodi i psiho-fizička relaksacija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 11. februara do 12. marta, zatim od 03. jula do 09. avgusta, od 25. avgusta do 09. septembra i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Pozitivni aspekti Neptuna u jedanaestom, kao i uticaj Jupitera u desetom polju, u dužem vremenskom periodu deluju podsticajno, pred Vama je nova stvaralačka faza i sjajne mogućnosti koje ne treba propustiti. Važno je da sačuvate pozitivan impuls i orijentaciju osetićete velike promene na svim životnim poljima. Zlatni rezultati, uspeh ili ostvarivanje predstavljaju Vašu osnovu orijetnaciju.


milica96 Fri May 23, 2008 6:33 pm. 1

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 6:32 pm

Bik


ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu novi period duhovnog i ličnog napredovanja. Želećete ozbiljnije da definišete dosadašnje prioritete u svom privatnom i poslovnom životu. Odredjene okolnosti motivisaće Vas da preuzmete veću odgovornost i postavite nove kriterijume vrednosti. Naravno nametnute okolnosti i dodatni napor ne donose početno zadovoljstvo, ali tek kada uspostavite nove kriterijume vrednosti imaćete snagu i da ostvarite svoje ciljeve. Iskustvo koje ćete pri tome sticati i nove životne lekcije nemaju cenu, jer sve što činite uticaće na Vaše samopuzdanje, doneće Vam duhovni rast i učiniće Vas velikom osobom u svakom smislu. U ljubavnom životu situacija je sjajna u odnosu na prethodni period. Ako se nalazite u dužoj vezi, moguće su odluke o zajedničkom ili bračnom životu. Ali, ako ste slobodni ili se nalazite u neformalnoj vezi, nemojte žuriti sa donošenjem ozbiljnije odluke o zajedničkom životu. Faktor vremena Vam ide u prilog u različitim oblastima života.

Ljubav:
Entuzijazam sa kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazaće se od višestrukog značaja i doneće Vam osećaj društvene prihvaćenosti, podrške i emotivne pažnje. Zadovoljstvo i nova harmonija koja Vas prati u porodičnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom pozitivno se reflektuje na Vaše ponašanje, veće samopouzdanje i na bolji izgled. U skladu sa svojim emotivnim statusom i afinitetima uživaćete u nečijem bliskom društvu, bez posebnog opterećenja o suvišnim pravilima koja remete ljubavni sklad ili sa predrasudama o zajedničkoj sreći. Vaša intima je dragocena i sve ono što uspevate da ostvarite u partnerskom odnosu najviše će uticati na kompletnu viziju koju imate za naredni period. Potreban Vam je osećaj pripadonosti i emotivne podrške, čak i onda kada nastupate vrlo energično i samouvereno. Ako ste dovoljno mudri za Vas ljubavno proleće može da traje tokom cele godine.

Posao i finansije:
Postavili ste sebi jasne kriterijume i pokušavate da osmislite neke strateške planove koji bi se zasnivali na proverenim informacijama. Stalo Vam je da ostvarite što više korisnih ciljeva za što duži period. Iznenadne promene ili novi dogadjaji na poslovnoj sceni mogu da poremete Vaš svakodnevni ritam, ali u svom tipičnom maniru umećete da delujete vrlo energično i u kritičnom trenutku nećete odustajati lako od zacrtanih ciljeva. U periodu od maja meseca vešto ćete uspevati da pronadjete neka zaobilazna i efikasna rešenja, koja će potvrditi Vašu ispravnost u poslovnoj komunikciji ili delovanju. Važno je da ispoštujete sve zadate rokove i da pridobijete nečije poverenje, kako biste u završnim fazama uz materijanu satisfakciju ostvarili i neke nove kontakte koji će biti plodonosni naročito, za period od septembra i novembra meseca.

Zdravlje:
Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili učestvovanje u takmičarskim i stresnim situacijama. Obratite pažnju na rad srca, nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne smetnje na nervnoj bazi i podložnost na virusne infekcije. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 16. januara, zatim od 27. januara do 14. februara, tokom jula meseca, kao i do 24. oktobra do 17. novembra.

Sugestija:
Uživajte u lepoti promena i novih mogućnosti koje su pred Vama. Put do velikog uspeha i lične sreće nije lak, ali Vi se nalazite na korak do svojih ciljeva. Prisustvo Neptuna u Vašem desetom polju proširuje Vaš duh i saznajne vidike, unosi kreativnu energiju i podstiče stvaralački impuls. Na sreću Jupiter Vas protežira u različitim pravcima, ali ljubav stvara najlepša čuda. Slobodno prihvatite različite izazove i prepustite se lepoti zajedničkog života!

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 6:59 pm

Blizanci


ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu pozitivne dogadjaje u polju komunikacija, javnih nastupa, putovanja, edukacije ili novog profesionalnog napredovanja. Vaša okolina ima izuzetno važno i pozitivno značenje mnogim situacijama, dobijaćete podršku i odredjene olakšice. Partnerstvo, udruživanje ili saradnja najčeće predstavlja princip Vašeg uspeha. Korisno je da potenirate povezivanje poslovnih i provatnih interesa, kao dobar model uspeha za duži vremenski period. Obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja, važna je razmena informacija, podstičite nove kontakte ili veze koji će Vam omogućiti širi društveni i poslovni uticaj. Napredovanje Vas očekuje u poslovima koji se odnose na trgovinu, medije, izdavaštvo, turizam, gradjevinarstvo, nauku i obrazovanje ili političko angažovanje. U ljubavnom životu bićete u prilici da se ostvarite kroz nove kontakte i veze. Prijaće Vam promena u odnosu sa partnerom ili novi doživljaji kojim obogaćujete svoje iskustvo.

Ljubav:
U ljubavnom životu uglavnom se upravljate prema svojim emotivnim impulsima i potrebama. Dešavaće se da birate pogrešan trenutak da svom partneru ili osobi koja Vam se dopada saopštite neke važne odluke, umete lako da se zanesete i da previdite moguću reakciju. Partner će povremeno sa primetnim negodovanjem slušati Vaše ideje i pokušavati više da Vas usmeri ka sebi i svojim potrebama. Važno je da smišljate neke skladnije formule, koje vode ka boljem emotivnom razumevanju i većem zbližavanju. Očekuju Vas značajni dogadjaji sredinom godine. Ukoliko ste slobodni sjajno ćete se snalaziti u kontaktima koji deluju nesvakidašnje i kao neobična ljubavna priča. Vaša prednost je što umete da animirate drugu stranu, a Vaš potencijalni nedostatak je što možda brže gubite interesovanje u odnosu na ono što se od Vas očekuje nakon sjajne ljubavne uvertire. Dobro je da ćete skoro uvek imati mogućnost šireg izbora i da ćete u tome zaista umeti da uživate.

Posao i finansije:
Postoje dobre okolnosti koje Vas prate tako da svoje poslovne vizije možete da plasirate na više načina i u različitim pravcima, naročito u periodu od februara meseca. Novi uspeh donosi i veću svest o odredjenim privilegijama sa kojima raspolažete. Stalo Vam je da budete zapaženi u poslovnim krugovima, tako da ćete smišljeno isprobavati i nove strateške poteze. Ali sve ima svoju cenu ili razumnu granicu, do koje Vam je dozvoljeno da improvizujete sa svojim originalnim idejama ili u stilu poslovne komunikacije. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i prihvatite dobar savet, važno je da spojite ugodno sa nekim korisnim ili praktičnim rešenjem ne samo kroz trenutne faze već i za dalju perspektivu. Izbegavajte neki poslovni rizik ili dodatna opterećenja u periodu od marta do maja meseca. Ukoliko se bavite javnim poslovima, trgovinom, pisanjem, kretivnim i umetničkim zaanimanjima očekuje Vas značajniji uspeh od oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:
Moguće je da će Vaše zdravstvene tegobe najčešće biti prouzrokavane dodatnim psihološkim stresom i velikim pritiskom, kojim ćete biti izloženi zbog svoje karijere i interpersonalnih veza ili odnosa. Povremene glavobolje, smetnje sa vidom i koncentracijom su propratna pojava, ukoliko previše forsirate svoj organizam na veliki napor. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 01. do 11. januara, zatim od 04. od 19. juna, kao i od 27. oktobra do 11. novembra.

Sugestija:
Položaj Jupitera u osmom polju, uz sjajno prisustvo Urana u desetom polju, unosi dodatnu dinamiku u Vaš poslovni, ljubavni, partnerski ili lični zivot. Na Vama je da u potpunosti realizujete svoje velike planove. Moguće su najzanimljivije kombinacije poslovnog uspeha, ljubavne sreće i ličnog zadovoljstva

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 6:59 pm

Rak

ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu sjajne aspekte na polju karijere, socijalizacije i većih društvenih uticaja. Pred Vama je period koji donosi šire mogućnosti za profesionalnim usavršavanjem i napredovanjem na statusnoj lestvici. U različitim fazama uspevaćete da ostvarite svoje velike ambicije i životne ciljeve. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz udruživanja i povezivaja različitih profila mogućnosti, ka zajedničkom cilju. Planetarni aspekti ukazuju na moguće probleme u srednjoj fazi planova ili aktivnosti, ali završnica donosi upeh i satisfakciju. Takodje, važno je da odredite i buduće smernice za dugoročniju perspektivu. Isplatiće Vam se različiti vidovi investiranja u poslovnu i privatnu budućnost. Ljubavna i porodična dešavanja utiču na Vaše dodatno samopouzdanje, ali sve dobija pravi smisao tak kada svoju sreću ili blagodeti podelite sa bližnjima. Ukoliko ste slobodnog emotivnog statusa ovo je povoljan period za zajednicu i porodicu.

Ljubav:
Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaju dobro značenje za dalju perspektivu. Kad god se Vaša osećanja i razum nalaze u blagom raskoraku, onda su moguće i pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Izvesna tenzija koja postoji izmedju Vas i voljene osobe trebalo bi da Vas pokrene na novi impuls i ljubavno zbližavanje. Biće Vam jasno Vam je da sve možete da uskladite na pravi način. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu i u porodičnom životu vratiće Vam se na najlepši mogući nači i kroz zajedničko zadovoljstvo. Za Vas uvek kada sreća postoji, onda Vašoj sreći i nema kraja. Uživaćete u svim ljubavnim čarima, a mnogi pripadnici ovog znaka čak i tokom cele godine. Ukoliko ste slobodni pratiće Vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske Vašem srcu.

Posao i finansije:
Pažljivo pretite nove informacije i imate svest o tome da se mnoge okolnosti menjaju u prilog Vašim interesnim planovima, tako da ćete od marta meseca dobijati i dodatne povlastice. Prevashodno zahvaljujući dobroj veštini pregovaranja u susretu sa saradnicima i prilagodjavanju na nove kriterijume uspevaćete da se uklopite u različite poslovne dogovore. Imate dobar predosećaj kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete dobar potez, tako da uz svo znaje i poslovno iskustvo češće na osnovu svoje sjajne intuicije moći ćete da donesete ispravnu odluku. Postoji više dobrih formula koje treba primenjivati u odredjenom periodu, naročito kroz saradnju i partnerstvo podstičite svoje individualne mogućnosti i ciljeve. Okolnosti koje će Vas pratiti tokom maja, septembra i novembra meseca, predstavljaju potencijalno vrlo uspešan period i priliku da se ostvarite u više pravaca.

Zdravlje:
Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na Vaš organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguća je povremene nervna osetljivost ili prolazne glavobolje. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 15. aprila do 12. maja, zatim od 23. maja do 04. juna, kao i 09. do 23. septembra.

Sugestija:
Početkom godine Mars iritira Vaše sazveždje, ali od marta možete očekivati značajne promene i uspešne rezultate. Učinite sve što je potrebno, da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. Jupiter planeta velike sreće, boravi u Vašem sedmom polju i donosi pozitivne rezultate u oblasti stvaralaštva, različitih udruživana, zajednice i ljubavi od marta i maja meseca. Čuda su moguća, važno je da sačuvate sve vrednosti koje imate, veru i samopouzdanje.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:00 pm

Lav


ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu zapaženi uspeh i važno napredovanje na poslovnoj i društvenoj lestvici. Očekuju Vas zlatni plodovi i odjek koji ćete ostvariti u društvenim relacijama. U početku dogadjaji neće ići planiranim ili očekivanim tokom, ali sve će se rešavati nakon privremenog zastoja i kroz nečiju podršku. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, a kako vreme bude odmicalo sve više ćete dobijati bolje uslove za širu afirmaciju i nagradjivanje. Inače, ovo je povoljan period za različite vidove investiranja kroz duhovne i metrijalne aspekte. Značajni su planovi u vezi sa imovinskim, finansijskim i vrednosnim ulaganjem, transakcije i kreditni aranžmani donose dobit. Naredno vreme je povoljno za uvećavanje imovinskih i materijalnih vrednosti. Poželjno je da kombinujete privatne interese sa poslovnim ciljevima. Nakon ljubavnih dilema i početnih problema, donećete ispravnu odluku o izboru partnera ili zajednikom životu. Nezavisno od Vašeg emotivnog statusa ili godina predstoji Vam ljubavni sklad, ali najveće zasluge će imati Vaš partner ili osoba sa kojom ćete započeti novu romansu.

Ljubav:
Početkom godine bićete više usmereni na neke ljubavne dileme. U odnosu sa voljenom osobom, ponekad neće biti lako sagladati pravi uzrok koji dovodi do češćih razmirica ili sukoba. Bolje je da neke stvari mudro prećutite, nego da zagovarate dijalog koji vodi ka ljubavnom rivalstvu ili raspirivanju onih niskih strasti. Preosetljivo ćete reagovati na različite situacije koje nisu po Vašoj volji ili ukusu, potrebno je da napravite emotivnu distancu. Faktor vremena ima korisno značenje, iksristalisaćete svoja osećanja i ujedno ćete sebi i svom partneru dati novu priliku da sve sagledate na bolji način. Zapamtite dobro, svi oblaci se brzo razmaknu i prave vrednosti uvek opstaju. Ukoliko ste slobodni više će Vam pogodovati varijatna da sami pravite izbor, nego da odgovarate na nečije ljubavne signale ili poruke. Umećete Vi sebi da stvorite i više nego dobru šansu, naročito kada ste podstaknuti na ljubavno zavodjenje i užitak. Dodgadjaji koji će Vas posebno usrećiti očekuju Vas od avgusta meseca i krajem godine.

Posao i finansije:
Odgovara Vam da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima na poslovnoj sceni i umećete da nametnete većinu svojih ciljeva. U periodu od februara i aprila meseca, je poželjno je da reagujete u najboljem momentu kako biste poboljšali svoju poziciju u odnosu na ostale saradnike. Uobičajena poslovna strategija će Vam pomoći da tačno procenite povoljnu situaciju, naročito kada verujete u svoje znanje ili sposobnosti koje posedujete. Ipak, Vasa blic inteligencija ili snalažljivost u nastupu pred saradnicima ponekad će Vam donositi samo kratkoročne efekte. Izbegavajte veće poslovne izazove ili potencijalni rizik tokom maja i novembra meseca. Važno je da upotrebite praktično iskustvo i da pravilno zaštitite svoje poslovne interese za što duži vremenski period. Nema razloga da Vas uljujkuje trenutni uspeh ili javna satisfakcija koja će Vas pratiti krajem godine. Osobe koje se bave nekim vidom javnog zanimanja, medijima ili imaju kontakte sa inostranstvom očekuje veliki uspeh od oktobra meseca.

Zdravlje:
Potrudite se da pravilno brinete o svom psiho-fizičkom stanju, jer usled preteranog zamora Vaš organizam postaje podložan na različita infektivna ili virusna oboljenja. Zbog psiholoških pritisaka i stresnih situacija moguće su češće nervoze i stomačne tegobe. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 25. aprila do 11. maja, zatim od 11. do 27. septembra, kao i od 03. do 25. do oktobra.

Sugestija:
Povoljni planetarni aspekti Vas upućuju na mudrost i na istrajavanje, ali i nove ambicije uz proverene principe donose najveći uspeh. Važno je objediniti poznato iskustvo u duhu novog saznanja, sačuvati mudrost kroz istraživanje i ostvarivanje. Jupiter planeta velike sreće, pomaže poslovni uspon i značajno napredovanje na svim životnim poljima. Sve što je dobro može biti još bolje, ako to zaista želite.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:01 pm

Devica


ZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu nove dogadjaje koji zahtevaju dokazivanje kroz prioritete koje ste postavili i lično usavršavanje. Novi splet okolnosti i razne situacije Vašu pažnju najviše umeravaju, ka individualnom angažovanju i ličnom prestižu. Podršaka okoline nije dovoljna da biste ostvarili svoje ciljeve, ali važno je da u sebi objedinite sve pozitivne uticaje kako biste prevazišli različite faktore ograničavanja. Pomeranje nekih subjektivnih i objektivnih granica je moguće, kao odraz mudrosti, kroz unutrašnji proces učenja i postavljanje novih limita. Očekuje Vas značajni uspeh u oblastima koje se tiču: edukacije, nauke, kulture, sporta, turizma, ali takodje i kroz institucije zatvorenog tipa i u političkim angažmanima. Posebno obratite pažnju na različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom, kao dobru priliku da unapredite svoj uspeh i društveni položaj. U ljubavnom i porodičnom odnosu moraćete da uložite više energije od norme na koju ste navikli. Ponekad ljubav zahteva strpljenje i veće žrtvovanje, dokažite da i to umete kada Vam je stalo do bližnjih.

Ljubav:
Iako Vaš ljubavni odnos početkom godine i u ovoj fazi nije preterano idiličan, to Vam neće smetati da se predstavite u pozitivnom svetlu pred bližom okolinom. Ako smišljeno igrate na kartu emotivnog rizika, onda ćete morati osmisliti i neku rezervnu varijantu koja će Vam biti od pomoći u pravom trenutku. Poželjno je da povremeno koristite i neke svoje skrivene adute u društvu bliske osobe, kako biste ostvarili što više od onoga što Vam se najavljuje ili nudi. Obratite pažnju na dešavanja koja će Vas prati u martu, junu i septembru mesecu, važno je da pravilno rešite svoje ljubavne dileme. Porodična dešavanja zaokupljaju Vašu pažnju i moraćete da preuzmete novu ulogu u odnosu sa nekim starijim osobama, nemojte dozvoliti da to umanjuje Vaše emotivne potrebe. Ukoliko ste slobodni kontakti koje ćete imati možda nisu u potpunosti ostvarenje Vašeg sna o ljubavnoj sreći, ali to svakako treba proveriti i prihvatiti trenutke radosti i sreće u nizu koji su pred Vama. Zadovoljstvo može biti i kratkog daha, a da je pri tome i veoma poželjno.

Posao i finansije:
Uz analitičku svest koju posedujete pokušavate sve više da se edukujete kroz neke praktične situacije i da sebi ostvarite što bolju poslovnu ili društvenu poziciju. Uvek postoji mogućnost da se odredjene dileme rešavaju u hodu i to ne treba značajno da utiče na Vaš uspeh. Povremeno će Vas pratiti osećaj neizvesnosti u proceni novih dogadjaja na poslovnoj sceni, naročito tokom marta meseca i sredinom godine. Važno je da aktivno učestvujete u različitim pregovorima kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike ili potencijalne rivale. U periodu od septembra meseca, novi dogadjaji će zahtevati neprekidno prilagodjavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoj praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasudjivanja. Umećete sjajno da se organizujete pod različitim okolnostima, te da uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobro rešenje koje pogoduje zajedničkim interesima.

Zdravlje:
Važno je da se ponašate disciplinovano i odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, izloženi ste različitim pritiscima i često se nalazite pod stresom. Moguće su češće glavobolje, zatim povremene stomačne tegobe, osetljivost sistema za varenje i želudca, virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 11. do 21. januara, zatim od 02. do 11. marta, u drugoj polovini jula meseca, kao i od 24. oktobra do 13. novembra.

Sugestija:
Prisustvo Saturna povremeno iritira Vaše sazvežđe, podstiče Vas na naporno zalaganje i duhovno sazrevanje. Jupiter planeta velike sreće, donosi pozitivan uticaj i različite privilegije koje vode ka velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od marta i maja meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a novo iskustvo doprinosi Vašem unutrašnjem bogatstvu i sreći u zajednici.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:01 pm

VagaZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu najavljuje različita iskušenja i napor, kao put do uspeha i lične afirmacije. Nalazićete se u poziciji da donosite nove i ozbiljne odluke o svojoj budućnosti. Prolazite kroz novu fazu duhovnog sazrevanja, bez obzira na Vaš status ili godine proširićete svoje životno iskustvo. Prijatelji će Vam davati značajnu podršku u različitim oblastima i njihova pomoć je veoma korisna. Upravo u dogovoru sa njima možete da započnete nove poslove i da ostvarite najbolje rezultate. Naredna godina je posebno važna za osobe koje se bave javnim i scenskim poslovima, edukacijom, izdavaštvom ili medijima, takodje sportiste, zabavljače i umetnike očekuju bitne nagrade ili priznanja. Predstoji Vam bitna podrška okoline i pozitivne promene kroz bolje uslove izražavanja. Moraćete da uložite dodatni napor kako biste svoj društveni, ljubavni ili zabavni život učinili interesantnijim. Za Vas je ljubav i emotivno ostvarenje uporišna tačka, ali upravo u tom polju moraćete da dajete svoj makismum kako biste održali unutrašnju ravnotežu. Neophodni su Vam mudrost i strpljenje, ali na kraju se nalazi i preporod ili prosvetljenje.

Ljubav:
Prati Vas pozitivno raspoloženje i ne krijete da Vas raduju Vas novi dogadjaji koji bitno menjaju Vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će Vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje. Pred Vama je povoljan period za investiranje u porodicu i za uvećanjem imovinskih vrenosti.Ukoliko ste slobodni, primećujete da je interesovanje za Vas u značajnom porastu i imponovaće Vam komplimenti ili pažnja koju dobijate. Dovoljno ste snalažljivi da ostvarite različite emotivne kontakte i iskustva, ali ne volite da se nalazite na meti nečijeg ispitivanja. Radije biste sebi priuštili neku diskretniju ili tajanstvenu ljubavnu varijantu koja bi Vam više prijala. Pokazaće se da ste zaista u pravu, naročito u peridou od avgusta i oktobra meseca.

Posao i finansije:
Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi medju saradnicima koji će ometati lak poslovni dogovor. Možda na prvi pogled okolina nije dovoljno zainteresovana da podrži Vaše savremene ideje o poslovanju, ali zahvaljujući dobrim manirima i osećaju za diplomatiju Vi ćete uspevati da promenite neka ustaljena pravila. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Izbegavajte situacije koje prevazileze Vaše profesionalno znanje i iskustvo, posebno kada one podrazumevaju i neki oblik većeg investiranja. Pre ili kasnije kompletna situacija će se polako okrenuti u Vašu korist i faktor vremena Vam ide u prilog. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje Vas značajniji uspeh. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete u periodu od oktobra meseca i krajem godine.

Zdravlje:
Zbog dinamičnog načina života moguće su povremene glavobolje, učestale nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Nemojte sebi dozvoliti nemarnost po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 11. februara do 04. marta, zatim krajem juna, sredinom avgusta i početkom septembra meseca.

Sugestija:
Sreća je kada postoji široki izbor mogućnosti ili prilika da se ostvarite u ličnom i zajedničkom životu. Saturn Vas upućuje na mudrost i strpljenje, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. Pozitivan uticaj Jupitera osetićete kroz ostvarene investicije, materijalne, imovinske ili vrednosne aspekte. Sačuvajte veru u sebe, ali i u sve one koji su Vam dragi. Sve je zajedničko i odraz zajedničke sreće.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:02 pm

SkorpijaZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu period značajnog uspona, velikog zadovoljstva i nove sreće koja će Vas nadahnuti na plemenita osećanja. Očekuje Vas prestiž u različitim oblastima kroz lično ostvarenje i širu profesionalnu ili društvenu afirmaciju. Planetarni aspekti Vas podstiču na preuzimanje aktivne uloge i rešavanje niza pitanja koji se odnose na Vašu dalju perspektivu. Ovo je Vaše vreme koje nikako ne treba propustiti, kao srećnu mogućnost koja donosi važnu životnu prekretnicu. Lična snaga i pozitivna energija proizilazi iz kosmičkog poretka koji Vam donosi privilegovani položaj i različite plodove. Na Vama je da usmeravate svu svoju kreativnu energiju ka prioritetima, ali dobar splet okolnosti učiniće da briljirate na različitim stranama. Ponekad sve izgleda moguće ili dostižno, naročito ako Vas prati faktor sreće uz lično samopouzdanje i ljubavnu podršku. Pokažite svoju nesebičnost tako što ćete deliti sa drugima svoj uspeh, zadovoljstvo i sreću, ujedno to je i način da uvećate svoje bogatstvo. Ljubav je osnovna inspiracija i odraz Vaše unutrašnje sreće.

Ljubav:
Uz svest koju imate za Vas počinje i novo srećnije poglavlje u društvenim, ljubavnim ili porodičnim odnosima. U ljubavnom životu partner Vam je privržen i pokušavaće da Vas impresionira na razne sebi svojstvene načine, što može izuzetno da Vam godi. Topla atmosfera koju osećate u svojoj porodici ili odnosu sa voljenom osobom, delovaće i kao poseban dar koji ste već duže iščekivali. Ukoliko ste slobodni emotivni zanos koji ćete osećati u Vama će neprekidno buditi nove ideje i podsticaće Vas na veliku radost. Poželećete da se oprobate u nekim novim ili drugačijim situacijama, naročito u periodu od marta, maja i jula meseca. Umećete da zablistate u punom sjaju u nečijem društvu, jer uvek kada imate dobar podsticaj možete da izrazite svoje misli i osećanja. U periodu krajem godine ljubavna harmonija će pozitivno uticati na Vaše kompletno samopouzdanje i na veliki zanos. Ljubavni sjaj i zadovoljstvo se uvek jasno vide na Vama, tada zračite posebnom energijom, šarmom i delujete skoro nedodoljivo.

Posao i finansije:
Dovoljno ste snalažljivi i ne dozvoljavate da Vas neko ograničava u pogledu mogućnosti koje imate. Većinu dogadjaja na poslovnoj sceni umete da prepoznate kao dobru priliku i vešto ćete uspevati da iskonstruišete mogući scenario, što će Vam u kontinuitetu donositi značajnu prednost ili privilegiju u odnosu na ostale saradnike. Uz samopouzdanje osećate kreativnu inspiraciju i potrebu da proširite svoje saznajne vidike u više pravaca. Različite poslovne prilike delovaće vrlo podsticajno i poučno, stoga usmeravajte svoja interesovanja prema korisnim ciljevima, naročito u periodu tokom marta, maja, septmebra i novembra meseca. Važno je da prilagodjavate svoj profesionalni stil i vrednosne kriterijume prema zajedničkim i ličnim interesima. Ponekad treba kombinovati različite stilove ili metode rada i prihvatiti nove ideje koje će Vam omogućiti veću slobodu izražavanja. Ukoliko se bavite poslovima u domenu privatnog sektora, investiranjem, pravima, medijima, umetnošću ili putovanjima očekuje Vas značajniji uspeh u drugoj polovini godine. Kada se preklapaju Vasa dobra volja i stvaralačka energija, to donosi poseban efekat.

Zdravlje:
Važno je da se pravilno negujete, da održavate dobru psiho-fizičku kondiciju i da praktikujete redovne zdravstvene kontrole. Zbog velikog napora ili preteranog forsiranja moguće su prolazne glavobolje, povremene iritacije disajnih kanala, virusne infekcije i upale. Osetljivija Vam je desna strana tela. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 21. aprila do 07. maja, zatim od 10. do 23. septembra, kao i sredinom oktobra i u drugoj polovini decembra meseca.

Sugestija:
Partnerstvo je Vaša dobitna kombinacija. Važno je da imate dobro osmišljene planove, planete su Vam naklonjene i podstiču Vas na dodatnu angažovanost na svim životnim poljima. Proširite svoje saznajne vidike i ulapšajte svoj odnos sa bližom okolinom. Sreća je na Vašoj strani uživajte u svim životnim radostima koje Vam stoje na raspolaganju. Očekuje Vas iznenadni uspon u karijeri i novi dogadjaji u ljubavnom životu.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:02 pm

StrelacZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu napredovanje u karijeri i poboljšanje statusa. Iznenadne promene ili dobar sled okolnosti ići će Vam u prilog, tako da Vas očekuju različiti izvori dobitaka, ali više u javnom životu i u polju karijere. Moguće su i odredjene diplome, titule, sertifikati. Poslovni uspon ne znači i lagodan ljubavni ili porodični život. Predstoje Vam nove obaveze i moraćete više da se angažujete oko nekih dragih ili bliskih osoba. U ljubavnom odnosu stari mogu da se iskomplikuju, ako na vreme ne odredite svoje prioritete i ne raščistite sa pogrešnim iluzijama. Pred Vama su novi izazovi, pre nego što ponovo uplovite u tople vode i ostvarite novu ljubavnu harmoniju. Svoje probleme ili planove u privatnom životu ne možete rešavati ubrzano, za njih je potrebno vreme i napor. Poželjno je da odložite svoje planove u vezi investicija, adaptacija ili ulaganja kroz nekretnine i različite vidove kreditiranja.

Ljubav:
U ljubavnom odnosu umete da dominirate i ponekad u deliću sekunde uspevate da osmislite dobar plan ili rešenje. Često partner ostaje zatečen Vašom reakcijom, a Vama preostaje da se opredelite da li će to biti Vaša prednost ili možda i potencijalna mana. Uostalom, ponekad sve zavisi od situacije do situacije u kojoj se Vi nalazite. Bez obzira na svoj emotivni status ili na godine umećete da prepoznate dobru priliku u kojoj ćete uživati, naročito u periodu od aprila, juna i krajem godine. Ukoliko ste slobodni svoja osećanja ne možete da podvedete pod neka razumna merila, ali to Vam neće smetati da ostvarite skoro sve svoje ljubavne namere. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u nečijem prisustvu. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će Vas navoditi na dobar izbor. Pred Vama je veoma povoljan period za različite vidove investiranja, što se odnosi i na mogućnosti u vezi sa porodicom, imovinom i nekretninama.

Posao i finansije:
Početkom godine pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti premenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U preriodu tokom marta meseca u dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite nečije kritizersko mišljenje, kako biste sačuvali dobru poziciju za naredna dešavanja kroz poslovne pregovore. Usmeravajte svoju kreativnu energiju u korisnom pravcu i strpljivo sačekajte na odgovarajuće uslove koji Vas očekuju, naročito u peridu od aprila, juna i oktobra meseca. Dobra poslovna strategija koju treba da primenjujete tokom cele godine, je i zlatno pravilo: sve u svoje pravo vreme. Ukoliko se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima, sportom ili trgovinom predstoji Vam uspeh, veća satisfakcija ili nagrade u drugoj polovini godine.

Zdravlje:
Poželjno je da se pravilno zaštitite od različitih infekcija i prehlada. Generalno osetljiviji period Vas očekuje od 11. juna do 19. jula, zatim od 23. jula od 17. avgusta, kao i u drugoj polovini decembra meseca. Izbegavajte situacije koje negativno utiču na Vašu psiho-fizičku ravnotežu, budite pažljiviji u saobraćaju i razmislite o zdravijem načinu ishrane.

Sugestija:
Prisustvo Neptuna u trećem i Jupitera u Vašem drugom polju, donosi sreću u partnerskim odnosima. Saturn Vam daje mudrost, da pravilno balansirajte izmedju onoga sto je moguće ili nemoguće. U periodu od 23. aprila, očekuje Vas period poslovnog ili javnog uspeha i ličnog zadovoljstva. Sve što je lepo postaje još lepše, kada se razmenjuje i uvećava sa onima koje volite.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:03 pm

JaracZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu naizmenično smenjivanje povoljnog perioda za većim poslovnim ambicijama i angažovanjem ili uspehom, ali i većim posvećivanjem pažnje događajima u privatnom i ljubavnom životu. Umeće je da pravilno balansirate i da prednost dajete jednoj ili drugoj strani, u skladu sa mogućnostima i planetarnim uticajima koji Vas prate. Moguće je ostvariti poslovni uspeh i ličnu sreću, ali neophodna je podrška okoline. Razmena informacija, usvajanje novih sadržaja i udruživanje su principi koji Vam omogućavaju brže i lakše napredovanje. Očekuje Vas značajniji uspeh u poslovima koji su povezani sa edukacijom, naukom, izdavaštvom, umetnošću, turizmom, zabavom. Prihvatite različite mogućnosti putovanja ili kontakte sa inostranstvom. U ljubavnom i porodičnom životu osetićete zadovoljstvo koje Vas inspiriše na veće zalaganje u prave vrednosti. Smisao i vrednosti se menjaju u skladu sa unutrašnjom snagom koju dobijate kroz bliskost sa dragim osobama. Moguće je uvećanje imovine ili rešavanje nekih pitanja o nasleđu i u sudskim sporovima.

Ljubav:
U odnosu sa ljubavnim partnerom, učestale promene u raspoloženju kod Vas stvaraju dodatnu nervozu ili osećaj nesigurnosti. Ponekad umete da postavljate stroge kriterijume i nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti ili propuste u ponašanju. Pokažite više sluha nego obično za emotivnim razumevanjem i zbližavanjem, kako biste pravilno rešili neke zajedničke dileme. Uostalom emotivna podška je uvek potrebna i uzajamna, ona utiče na kompletno raspoloženje ne samo u ljubavnom odnosu već i na osnovna dešavanja u porodici. Stalo Vam je da ostvarite neke porodične planove i savesno prihvatate ulogu pred nekim starijim osobama. Ukoliko ste slobodni onda dogadjaji iz Vašeg ljubavnog života ne treba da zaokupljaju pažnju javnosti, budite diskretniji u svom ponašanju nego obično. Potrudite se da postavite jasniju granicu izmedju svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što to želite.

Posao i finansije:
Potrebne su Vam proverene informacije kako biste imali realnu sliku svih aktuelnih dešavanja koja utiču na poslovnu klimu. U nekim iznenadnim dogadjajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, moraćete delovati vrlo trezveno i donositi veće odluke. U stanju rezignacije i pometnje moguća je pogrešna orijentacija ili izbor, stoga budite pažljiviji tokom aprila i juna meseca. Ponekad postoje poslovne dileme koje će zahtevati fazu kreativne inkubacije, pre nego što se iskristališe dobra odluka i pozitivno rešenje. Biće Vam jasno da su mnoge prednosti na Vašoj strani i zato strpljivo sačekajte na svoju šansu ili na optimalne uslove, naročito u periodu od maja i septembra meseca. Pokazaće se da su Vaše vizije i poslovna strategija koju koristite uspešna formula, koja donosi značajnu moralnu i materijalnu satisfakciju na koju će se mnogi ugledati. Naredna godina je povoljan period za investiranjem kroz poslove u domenu privatnog sektora ili za uvećanjem imoviskih vrednosti.

Zdravlje:
Zbog napornih obaveza i dinamičnog načina života moguće su prolazne glavobolje, hronične tegobe, promene i oscilacije sa pritiskom, povremene virusne infekcije ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobadjate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam, izbegavajte stresne situacije koje pogadjaju Vaše psihičko stanje. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 19. januara, zatim od 13. jula do 11. avgusta, početkom septembra, kao i sredinom decembra meseca.

Sugestija:
Prisustvo Jupitera u Vašem sazveždju deluje kao dobar podsticaj za ličnim preispitivanjem i definisanjem prioriteta u različitim oblastima. Sagledajte sve prednosti i nedostatke, kako biste pravilno usmerili svoju kreativnu energiju. Očekuju Vas zlatni rezultati na različitim poljima, odsjaj unutrašnje sreće i zadovoljstva u harmoničnoj zajednici.
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:03 pm

VodolijaZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu uspešnije dogadjaje u Vašem profesionalnom, ali i privatnom, ljubavnom ili porodičnom životu. Pred Vama je period koji donosi veliku sreću u ljubavi ili u zajednici. Sve zavisi od Vašeg emotivnog statusa, šta zapravo želite i koliko možete. Aspekti su izuzetno povoljni za bračnu zajednicu i proširivanje porodice. Takodje, ako ste do sada trpeli neke nepovoljne uticaje ulazite u novu i srećniju fazu. Preispitajte svoje kriterijume i učinite sve što je potrebno da svoj život nastavite, na novi način ili uz novog partnera. Važno je da se u potpunosti ostvarite i da osetite svu sreću koja postoji zbog Vas. Sa druge strane, ljubavni procvat ne predstavlja garanciju za rezultate, nagrade ili priznanja koja očekujete u poslovnom životu. Za njih ćete morati više da se namučite, ali moralna satisfakcija i unutrašnje zadovoljstvo neće izostati kao veliki odjek. Ujedno Vaša unutrašnja snaga jeste i Vaš najjači pokretač, te sve svoje planove možete da ipunite pre ili kasnije, tek kada ste ostvarili harmoničan odnos sa porodicom i voljenom osobom.

Ljubav:
U ljubavnom odnosu dinamična dešavanja zahtevaju aktivnu ulogu i spremnost na različite vidove prilagodjavanja. Ponekad će partner umeti iznenada da poremeti Vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali Vi nećete želeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, Vi ćete umeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim izvorima radosti. Vama ne manjkaju dobre ideje bez obzira u kojoj emotivnoj fazi da se nalazite. Ukoliko ste slobodni predstoje Vam neki zanimljivi susreti koji će Vas inspirisati da se oprobate u novoj ljubavnoj vezi ili na način koji pogoduje Vašem emotivnom raspoloženju. Očekuju Vas prijatna ljubavna dešavanja u periodu od juna meseca i krajem godine. Nema razloga da sebi uskraćujete različita iskustva i zadovoljstva koja će ulepšati Vaš ljubavni život, naročito kada imate svest da delujete vrlo inspirativno na svoju okolinu.

Posao i finansije:
Početkom godine aktivno ćete pratiti sva aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Delujete samouvereno i veoma efikasno ili argumentovano umećete da nametnete svoje poslovne vizije i rešenja, naročito u peruodu od februara meseca. Bićete podstaknuti nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlačiće Vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili širem društvenom prestižu. Vaše ideje će se uklapati u zajedničke interese, tako da će Vam saradnici sa poverenjem prepuštati vodeću ulogu. Na vrlo uspešan ili efikasan način, možete da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u peruodu od aprila, juna i oktobra meseca. Na Vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan utisak koji ćete ostavljati u širim krugovima. Mudro prihvatite sve što može da doprinese trenutnom uspehu, jer pravilno doziranje i izvesnog stepena rizika predstavlja dobar način da zadžite privilegovanu poziciju u odnosu na saradnike.

Zdravlje:
Ukoliko ste zapostavili brigu o zdravom načinu života osetićete povremene iritacije u vidu slabosti organizma, prolazne prehlade ili malaksalost. Važno je da se pravilno negujete i da redovno vežbate, kao i da vodite računa o psiho-fizičkoj relaksaciji. Razmislite o zdravijem načinu ishrane, koji će Vam pomoći da se osećate bolje i da se redovno oslobadjate od viška toksina iz organizma. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 19. januara, zatim od 29. januara do 17. februara, kao i od 19. juna do 04. jula i početkom decembra meseca.

Sugestija:
Prisustvo Urana u drugom polju deluje podsticajno, proširuje Vaše saznajne vidike i ambicije. Jupiter planeta velike srece, donosi niz srećnih okolnosti i mogućnost promene. Ukoliko ste dovoljno mudri, novo saznanje i životno iskustvo obogaćuje Vašu ličnost i deluje dragoceno u svakom pogledu. Jupiter Vam donosi različite povlastice i dobre prilike u pravcu poslovnog i ličnog usavršavanja.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  milica96 Fri May 23, 2008 7:04 pm

RibeZVEZDANI mozaik tokom 2008. godine, odslikava u Vašem sazvežđu značajnije promene u domenu karijere, obrazovanja ili šire mogućnosti za postupnim napredovanjem na statusnoj lestvici. Novi dogadjaji Vašu pažnju usmeravaju ka društvenom prestižu i potrebi da uvećate svoju imovinu. Aspekti su zaista povoljni za različite vidove novčanih transakcija, investiranja kroz finansijke ili imovinske vrednosti, kao i za kreditne aranžmane. Princip Vašeg uspeha najčešće proizilazi iz podrške okoline ili pozitivnog uticaja određenih osoba. Ponekad morate biti spremni na veći rizik, ali sve ima svoju cenu i Vi umete da prepoznate dobitnu kombinaciju. Uspeh Vas očekuje u poslovima vezanim za javnost, medije, umetnost, ekonomiju i političke angažmane. U ljubavnom odnosu možda još uvek niste spremni na veća žrtvovanja, sem ako pored sebe imate dugogodišnjeg partnera koji ume da Vam se prilagodi. Ako se nalazite u neformalnoj vezi ili ste slobodnog emotivnog statusa, nećete dozvoliti da Vas neko ograničava ili da menja Vašu osnovnu orijentaciju. Vaša prednost je što umete na vreme da sprečite sukob interesa.

Ljubav:
Podstakuniti ste na nova razmišljanja i stalo Vam je održite romantičnu sliku u odnosu sa bliskom osobom. Ponekad Vaša emotivna inspiracija prevazilazi i nečija skrivena maštanja, sjajno umete da inspirišete svog parntera skoro u svakom pogledu. Uznemirenost koju povremeno osećate ne treba doživljavati kao odraz emotivne ili lične slabosti, već kao dodatni impuls koji vodi ka novom zbližavanju. Delujete spokojno samo kada oko sebe vidite srećna i zadovoljna lica, imaćete dovoljno razloga da uživate uz svoju porodicu ili uz voljenu osobu. Ukoliko ste slobodni postoje Vam neke zanimljive situacije koje će delovati vrlo izazovno, na Vama je da se prepustite svom unutrašnjem osećaju koji Vas neće izneveriti. Možda ne možete uvek da ostvarite baš sve što priželjkujete, ali Vi umete da preponate dobar ljubavni ritam i to će Vas ispuniti novim zanosom. Sredinom i u drugoj polovini imaćete dosta razloga da uveličate neke ljubavne ili porodične situacije.

Posao i finansije:
Naslućujete period značajnijih promena na poslovnoj sceni. Pokušavate da se što efikasnije uklopite u nove mogućnosti koje predlažu Vaši saradnici i spremni ste na usvajanje savremenijeg stila poslovnog izražavanja. Ponekad treba vešto kombinovati individualni i partnerski način rada kako biste ostvarili maksimum, naročito u periodu od marta, maja, septembra i novembra meseca. U prilog će Vam ići i svest o tome da ćete se često nalaziti u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i da imate vrlo ambiciozne poslovne planove koji će se uklapati u zajedničke interesne ciljeve. Uz odredjenu dozu mudrosti i naročito sa dobro osmišljenim potezima, lako možete da ostvarite svoje poslovne namere u drugoj polovini godine. Poželjno je da tokom vremena podužete svoje kriterijume i standarde. Dobra procena poslovnih prilika uz organizovanost i preciznost, predstavlja dobru formulu za novi uspeh koji će Vas pratiti u dužem periodu.

Zdravlje:
Moguće su povremene glavobolje, pojačana nervoza ili smetnje sa pritiskom. Stresne situacije kroz koje prolazite imaju negativan uticaj na Vase psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole. Budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 07. do 21. februara, zatim od 26. marta do 15. aprila, sredinom avgusta, od 06. do 19. septembra, kao i krajem decembra meseca.

Sugestija:
Važno je da postavite pravilna merila vrednosti i da sačuvate samopouzdanje. Nalazite se u prilici ste da ostvarite svoje veličanstvene snove, neke potajne želje ili velike ambicije. Jupiter - planeta velike sreće, pomaže uspešnu realizaciju ciljeva koje imate, naročito u periodu od kraja marta i od 27. aprila. Najlepše zadovoljstvo i sreća Vas očekuju u krugu porodice i u odnosu sa voljenom osobom sačuvajte svoje najdragocenije bogatstvo.

_________________
zivi svaki dan kao da je poslednji, jednoga dana, bices u pravu....
milica96
milica96

: 1104
Join date : 02.05.2008
: leskovac

http://www.milicamitic.piczo.com

  Go down

Godisnji horoskop Empty Re: Godisnji horoskop

  Sponsored content


Sponsored content


  Go down


 
Permissions in this forum: